• Jyväskylän Kortteliliiga

Harjoitukset & turnaukset

HARJOITUKSET

Kortteliliigan toiminta-ajatuksena on harjoitella lähikentillä. Tarkemmat harjoittelupaikat, joita on toistakymmentä, löydät seurojen omilta sivuilta.

Pyrithän tulemaan aina harjoituksiin ajoissa. Harjoitusvarusteina suosittelemme jalkapallokenkiä, säärisuojia ja keliin soveltuvaa pukeutumista. Jokainen osallistuja saa oman pallon , joka on hyvä pitää aina mukana.

JJK JyPK FCV
Kenttiä lähes koko Jyväskylän alueella, pojille Kenttiä lähes koko Jyväskylän alueella, tytöille Vaajakosken, Jyskän ja Halssilan alue, tytöille ja pojille

 Turnaukset

Järjestämme kesän aikana viisi turnausta Viitaniemen urheilupuistossa. Urheilupuiston tekonurmi on uusittu vuonna 2014 ja se tarjoaa loistavan ympäristön järjestää jopa 1000 lapsen ja perheiden yhteinen liikuntapahtuma. Huomiothan, että parkkitilaa on Viitaniemessa rajoitetusti, joten tulethan aina ajoissa paikalle.

Turnauspäivät:

Suunnitellut päivät kesällä 2019 ovat la 18.5., la 15.6., la 10.8., su 1.9. ja su 15.9.

Vanhemmille:

Kortteliturnauksien tarkoitus on tarjota lapsille mahdollisuus kisailla ja mitellä paremmuuttansa kannustavassa ja turvallisessa ilmapiirissä.  Jännitys on luonnollinen osa myös lasten pelaamisesta, mutta ilman ulkopuolelta luotuja paineita ja stressiä. Peleissä voittamista tärkeämpää on peli-ilo ja jalkapallosta nauttiminen.

Meidän kaikkien vanhempien tulee tukea lapsia ehdoitta, menestyksestä riippumatta, jotta voittamisen merkitys ei kasva liian suureksi.

Pidetään siis kortteliturnauksien jokaisessa ottelussa kannustava ilmapiiri, jotta harrastuksen alkutaipaleella olevat lapset pääsevät nauttimaan täysin siemauksin rakkaasta lajistaan!

Pidetään palaute positiivisena. Jokainen meistä yrittää parhaansa ja ansaitsemme jokainen pelirauhan!

TallennaTallenna

TallennaTallenna