Kesätyö ja työkokemusta lasten ja nuorten liikunnanohjaustehtävissä.

Aikaisempaa kokemusta lajista et välttämättä tarvitse!

Jalkapallon Kortteliliiga alkaa viikolla 20 ja loppuu viikolla 37 (kesäloma vkot 28-29). Haemme sekä vastuuvalmentajia että apuvalmentajia 5.-11v lasten ryhmiin.
Ryhmät harjoittelevat eri puolilla Jyväskylää arki-iltaisin kerran viikossa.

Kortteliliigassa valmentajat ohjaavat samana iltana (samassa paikassa) 1-3 harjoitusta peräkkäin ja halutessasi voit toimia valmentajana 1-4 iltana viikossa. Kortteliliigaan kuuluu lisäksi viisi turnausta, jotka pidetään lauantaisin tai sunnuntaisin la 11.6., la 9.7., la 6.8., la 27.8. ja su 18.9. Viitaniemen liikuntapuistossa.

Korvaus on 8-15€ tapahtuma (harjoitus tai peli) riippuen kokemuksestasi ja koulutuksestasi. Ansioita 3-4 iltaa viikossa työskentelevälle valmentajalle kertyy parhaimmillaan valmennuskesän aikana 1500€-2000€

Toivomme ohjaajiltamme sitoutumista ja innostuneisuutta. Välttämättömät poissaolot ovat aina tarvittaessa sovittavissa, mutta asetamme luonnollisesti etusijalle ne hakijat jotka pystyvät sitoutumaan koko kesäksi. Harjoitukset saat halutessasi valmiiksi suunniteltuna, joten voit keskittyä ryhmän hallintaan ja hauskanpitoon jalkapallon parissa. Tukenasi toimivat seurojen päätoimiset ammattilaiset.

Ohjaajille pidetään toukokuussa ennen aloitusta yhden illan ohjaajakoulutus ja vastuuohjaajille pidetään vielä tämän lisäksi toinenkin joukkueen toimintaan liittyvä perehdytysilta. Lähtökohtaisesti edellytämme, että ohjaajamme ovat osallistuneet koulutukseen.

Hae ohjaajaksi tästä linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdinuTiXB...

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jätä hakemus heti tai viimeistään 12.3.

lisätietoa: https://www.kortteliliiga.fi/seura/2676/yhteyshenk...