Harjoitukset ja pelit
28.2.2020 9:36 Uutiset / Pääsivusto

Harjoitus- ja pelitapahtumat Keskimaan kortteliliigassa

Harjoitusryhmien muodostaminen, harjoituspaikat ja -ajat

Harjoitusryhmät, -paikat ja -ajat kesä 2020 (muu jyväskylä tytöt/pojat)

Harjoitusryhmät aloittavat ilmoittautumislomakkeessa tarjolla olevilla kentillä mikäli ryhmään on riittävästi ilmoittautuneita. Jos kentälle ei ole tullut riittävästi ilmoittautumisia ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä yhdistämme ryhmiä. Harjoitukset pyritään ryhmien yhdistämistapauksissa järjestämään sille alueelle, josta on enemmän ilmoittautuneita.

Harjoitukset ovat kerran viikossa ja harjoitusten kesto on 60 min. Nuorimmalla ikäluokalla (2014-15 synt.) harjoituksen kesto on 45 min.

Harjoitukset alkavat viikolla 21 ja viimeinen tapahtuma on pelitapahtuma 6.9. Taukoa pidämme viikot 28-30.
(HUOM! kevät 2020 koronatilanteen aiheuttamat muutokset: tiedote

Ottelutapahtumat

Pelitapahtumat järjestetään kauden aikana viitenä lauantaina tai sunnuntaina. Tapahtumapaikka on Viitaniemen liikuntapuisto. Kortteliliigan ottelutapahtumien otteluohjelmat julkaistaan viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa tällä www.kortteliliiga.fi -sivulla. Pelipäivät ovat 13.6., 27.6., 8.8., 22.8. ja 6.9.
(HUOM! kevät 2020 koronatilanteen aiheuttamat muutokset: tiedote

Ottelutapahtumat

Huomoittehan että Viitaniemen liikuntapuistossa on rajoitetusti parkkipaikkoja. Lähistöllä sijaitsevat Jyväskylän koulutuskuntayhtymän (JAO) parkkipaikat ovat kortteliliigalaisten käytettävissä tapahtuman aikana.

Joukkueiden valmentajat

Jokainen kortteliliigajoukkue tarvitsee omat ohjaajansa, jotka mahdollistavat lasten liikuntaharrastuksen ja huolehtivat siitä että lapsille on tarjolla mukavia hetkiä ja onnistumisen kokemuksia. Haku ohjaajaksi on avoinna aina keväisin (hakemus). Lisäksi haemme toimintaan mukaan lasten vanhempia, jotka ovat tarvittaessä käytettävissä oman lapsen ryhmässä sijaisena tai peluuttajan pelitapahtumissa. Perehdytämme mukaan ohjaustoimintaan lähtevät tehtävään ja tarjoamme heille tarvittavat välineet ja muut materiaalit auttamaan toiminnan toteuttamisessa. Kortteliliigaohjaajien tukena tehtävässä on järjestävän seuran ammattilainen, jonka tehtävä on tukea nuorimpien jalkapallonharrastajien ohjaajia tehtävässään. Ilmoita kiinnostuksesi apuohjaajan tehtävään samalla kun täytät ilmoittautumislomakkeen lapsestasi.


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Kortteliliiga
«  Joulukuu   »
Kategoriat