Lue lisää: Harjoitukset ja pelit
28.2.2020 9:36 Uutiset / Pääsivusto

Harjoitus- ja pelitapahtumat Keskimaan kortteliliigassa

Harjoitusryhmien muodostaminen, harjoituspaikat ja -ajat

Harjoitusryhmät aloittavat ilmoittautumislomakkeessa tarjolla olevilla kentillä mikäli kentälle suunniteltuun ryhmään on riittävästi ilmoittautuneita. Jos ilmoittautumisia ei ole tullut riittävästi ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä yhdistämme ryhmiä. Harjoitukset pyritään ryhmien yhdistämistapauksissa järjestämään sille alueelle, josta on enemmän ilmoittautuneita.

Harjoitukset ovat kerran viikossa ja harjoitusten kesto on 60 min. Nuorimmalla ikäluokalla (2015-16 synt.) harjoituksen kesto on 45 min.


Ottelutapahtumat

Pelitapahtumat järjestetään kauden aikana neljänä lauantaina. Tapahtumapaikka on Viitaniemen liikuntapuisto. Kortteliturnausten otteluohjelmat julkaistaan tällä sivustolla viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Tehdään yhdessä ottelutapahtumista iloinen elämys. Kortteliliigassa opitaan ja iloitaan, kaikki osallistujat ovat jo tullessaan voittajia!

Huomioittehan että Viitaniemen liikuntapuistossa on rajoitetusti parkkipaikkoja. Lähistöllä sijaitsevat Jyväskylän koulutuskuntayhtymän (JAO) parkkipaikat ovat kortteliliigalaisten käytettävissä tapahtuman aikana.

Joukkueiden valmentajat

Jokainen kortteliliigajoukkue tarvitsee omat ohjaajansa, jotka mahdollistavat lasten liikuntaharrastuksen ja huolehtivat siitä että lapsille on tarjolla mukavia hetkiä ja onnistumisen kokemuksia. Haku ohjaajaksi on avoinna aina keväisin (hakemus). Lisäksi haemme toimintaan mukaan lasten vanhempia, jotka ovat tarvittaessä käytettävissä oman lapsen ryhmässä sijaisena tai peluuttajan pelitapahtumissa. Perehdytämme mukaan ohjaustoimintaan lähtevät tehtävään ja tarjoamme heille tarvittavat välineet ja muut materiaalit auttamaan toiminnan toteuttamisessa. Kortteliliigaohjaajien tukena tehtävässä on järjestävän seuran ammattilainen, jonka tehtävä on tukea nuorimpien jalkapallonharrastajien ohjaajia tehtävässään. Ilmoita kiinnostuksesi apuohjaajan tehtävään samalla kun täytät ilmoittautumislomakkeen lapsestasi.


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Kortteliliiga
«  Tammikuu   »
Kategoriat