Kortteliliiga - Jalkapalloa kaikille!
28.2.2020 9:43 Uutiset / Pääsivusto

Jalkapalloa kaikille!


Keskimaan kortteliliiga tarjoaa jalkapallon harrastusmahdollisuuden lähikentillä eri puolilla kaupunkia ja mukaan toimintaan voivat tulla kaikki halukkaat riippumatta siitä onko aiempaa jalkapallokokemusta. Harjoittelu on jalkapallo- ja liikkumistaitojen opettelemista pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Toiminnassa korostuu Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa –ideologia, jossa kaikille mukana oleville taataan yhtäläinen mahdollisuus osallistua.

Kortteliliiga alkaa toukokuussa jatkuen syyskuuhun. Joukkueet harjoittelevat kerran viikossa lähikentillä ympäri kaupunkia. Pelitapahtumia, joissa kaikki joukkueet ovat paikalla on kauden aikana viisi kappaletta. Pelitapahtumissa Viitaniemen liikuntapuistossa koetaan huikeita hetkiä, kun paikalla on päivän aikana kolmen seuran lähes tuhat kortteliliigalaista. Heinäkuussa pidämme muutaman viikon taukoa sekä harjoittelusta että peleistä. Kaiken kaikkiaan tapahtumia kauden aikana noin kaksikymmentä.

Liikkumista laadukkaassa ohjauksessa.

Kortteliliigan toiminnan sisällöt ovat järjestävien seurojen ammattilaisten suunnittelemia ja kaikki kortteliliigan ohjaajat on perehdytetty tehtävään heidän toimestaan. Lisäksi enemmistö kortteliliigan ohjaajista on kasvatus- tai liikuntalan tulevia ammattilaisia.
   
Lisää uutisia
Jyväskylän Kortteliliiga
«  Joulukuu   »
Kategoriat