Tutustu tarkemmin: Kortteliliiga - Jalkapalloa kaikille!
28.2.2020 9:43 Uutiset / Pääsivusto

Kortteliliiga - jalkapallokesä kaikille!


Keskimaan kortteliliiga tarjoaa 5-11v. lapsille jalkapallon harrastusmahdollisuuden lähikentillä eri puolilla kaupunkia ja mukaan toimintaan voivat tulla aivan kaikki halukkaat riippumatta siitä onko aiempaa jalkapallokokemusta. Harjoiuksissa harjoitellaan jalkapallo- ja liikkumistaitoja pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Toiminnassa korostuu Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa –ideologia, jossa kaikille mukana oleville taataan yhtäläinen mahdollisuus osallistua.

Kortteliliiga alkaa toukokuussa ja jatkuu läpi kesän syyskuuhun. Joukkueet harjoittelevat kerran viikossa lähikentillä ympäri kaupunkia. Harjoitusten lisäksi joukkueilla on viisi yhteistä pelitapahtumaa, joissa kaikki joukkueet ovat paikalla. Pelitapahtumissa Viitaniemen liikuntapuistossa koetaan huikeita hetkiä, kun viitaniemi täyttyy pellajista ja heidän kannustusjoukoistaan. Heinäkuussa pidämme pari viikkoa taukoa sekä harjoittelusta että peleistä. Kaiken kaikkiaan tapahtumia kauden aikana noin kaksikymmentä.

Liikkumista laadukkaassa ohjauksessa.

Kortteliliigan toiminnan sisällöt ovat järjestävien seurojen ammattilaisten suunnittelemia ja kaikki kortteliliigan ohjaajat on perehdytetty tehtävään heidän toimestaan. Laadun takeena on myös se että iso osa kortteliliigan ohjaajista on kasvatus- tai liikuntalan tulevia ammattilaisia.

Pelit ja harjoitukset kortteliliigassa
   
Lisää uutisia
Jyväskylän Kortteliliiga
«  Tammikuu   »
Kategoriat