Keskimaan kortteliliigan kesä 2020!
18.3.2020 16:09 Uutiset / Pääsivusto

Keskimaan kortteliliigaa pelataan kesällä 2020! - Harjoitukset alkavat kesäkuussa. ILMOITTAUDU MUKAAN 20.5. mennessä ja varmista kesän kortteliliigan pelit ja harjoitukset!

Valtioneuvoston linjaukset (4.5.2020) mahdollistavat sen että Keskimaan Kortteliliigassa pelataan ja harjoitellaan kesällä 2020.

Aloitamme harjoitukset 1.6. alkavalla viikolla, niin että ryhmäkoot ja harjoitusten käytännöt noudattavat viranomaisten ohjeistuksia!
- Ilmoittautuminen mukaan 20.5. mennessä - informoimme Harjoitusajat- ja paikat osallistujille toukokuun viimeisellä viikolla.
- Harjoitusyhmät kiinteät ja ryhmäkoot viranomaisten ohjeiden mukaiset. (otamme jälki-ilmoittautuneita mukaan, jos ryhmässä on tilaa)
- Pelitapahtumien järjestämisessä huomioidaan viranomaisten ohjeistukset! Ottelutapahtumia joudutaan mahdollisesti järjestämään vaihtoehtoisilla ja tilanteeseen soveltuvilla tavoilla
- Harjoitus- ja pelitapahtumien määrä kortteliliigassa ei muutu - Toukokuun väliin jäävät harjoitukset siirtyvät pidettäväksi viikoilla 30 ja 37 (harjoitustauko vkot 28-29)
- Varustepaketit toimitetaan joukkueiden harjoituspaikoille kun harjoitukset alkavat.

Tervetuloa mukaa Keskimaan kortteliliigaan! Kortteliliigan hinta on 145e (sisarusalennus jos useampia mukana kortteliliigassa, jolloin hinta 135e/lapsi) Ilmoittautumisajan päätyttyä 21.5. alkaen hinta on 160e.

Maksu sisältää:
Ohjatut harjoitukset ja pelit
Pelipaita ja pallo
Vakuutus
joukkuevalokuva
Osallistumismitali
Sisäänpääsy JyPK:n, FCV:n ja JJK:n kotiotteluihin

Perustamme tarvittaessa tyttöjen ja poikien yhteisiä harjoitusryhmiä tarpeen mukaan, jotta saamme mahdollisimman monelle harjoitusryhmän lähikentälle.

Edellä mainitut aikataulut koskevat myös JKU:n, JJK-J:n JyPK:n ja FCV:n yhteistä kortteliurheilukoulua.


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Kortteliliiga
«  Toukokuu   »
Kategoriat