Huolehdimme terveysturvallisuudesta
26.1.2021 14:42 Uutiset / Pääsivusto

Keskimaan kortteliliigassa noudatetaan viranomaisten ohjeistuksia!

Haluamme tarjota lapsille mahdillisuuden liikkua kavereiden kanssa ja elämyksiä pandemiasta huolimatta. Siksi teemme parhaamme että kaikkien kortteliliigaan oslalistuvien on turvallista lähteä mukaan toimintaan. Toiminta järjestetään Keskimaan kortteliliigassa voimassa olevien terveysturvallisuuteen liittyvien ohjeistusten mukaisesti ja seuraamme koko ajan tilannetta ja reagoimme tarvittaessa mahdollisiin ohjeiden muutoksiin.

Kortteliliigan voimassa olevat turvalllisuuteen liittyvät ohjeet lähetetään ennen kortteliliigan alkua sähköpostiin mukana olevien lasten vanhemmille ja ne löytyvät keväällä kortteliliigan alkaessa myös täältä kortteliliigan sivuilta.

Kesän aikana tapahtuvat mahdolliset ohjeiden muutokset ja pelitapahtumiin liittyvät ohjeistukset informoidaan myös edellä mainitulla tavalla.

Terveysturvallisuus saattaa aiheuttaa kauden aikana muutoksia harjoittelussa ja pelaamisessa, mutta pyrimme pitämään kiinni suunnitelluista sisällöista ja tapahtumien määrästä. Mikäli joudumme peruuttamaan toimintaa kokonaan, niin se hyvitetään osallistujille kortteliliigan osallistumismaksun palautuksina.   
Lisää uutisia
Jyväskylän Kortteliliiga
«  Huhtikuu   »
Kategoriat