Huolehdimme terveysturvallisuudesta
26.1.2021 14:42 Uutiset / Pääsivusto

Keskimaan kortteliliigassa noudatetaan viranomaisten ohjeistuksia!

Haluamme tarjota lapsille mahdollisuuden liikkua kavereiden kanssa ja elämyksiä pandemiasta huolimatta. Siksi teemme parhaamme että kaikkien kortteliliigaan osallistuvien on turvallista lähteä mukaan toimintaan. Toiminta järjestetään Keskimaan kortteliliigassa voimassa olevien terveysturvallisuuteen liittyvien ohjeistusten mukaisesti ja seuraamme koko ajan tilannetta ja reagoimme tarvittaessa mahdollisiin ohjeiden muutoksiin.

Toimintaohjeet kortteliliigan harjoitteluun osallistuville

1. Harjoituksiin tullaan vain täysin terveenä ja kädet hyvin pestyinä.

2.Turvavälejä pyritään huomioimaan mahdollisuuksien mukaan ja ryhmähalit ja "yläfemmat" jätetään turvallisuussyistä väliin.

4. Valmentajat huolehtivat, että jokaisella ryhmällä on oma harjoitusalue. Harjoitusryhmien sekoittamista vältetään mahdollisuuksien mukaan.

5. Vanhemmat seuraavat harjoituksia kenttäalueen ulkopuolella. Kannustamme vanhempia ,jos mahdollista, liikkumaan itsekin lasten harjoituksen aikana lähistöllä.


JJK-j, FCV ja JyPK toivottavat mukavaa korttelikesää Keskimaan kortteliliigassa!

Kesän aikana tapahtuvat mahdolliset ohjeiden muutokset ja pelitapahtumiin liittyvät ohjeistukset informoidaan perheille s-postilla.

Terveysturvallisuus saattaa aiheuttaa kauden aikana muutoksia harjoittelussa ja pelaamisessa, mutta pyrimme pitämään kiinni suunnitelluista sisällöista ja tapahtumien määrästä. Mikäli joudumme peruuttamaan toimintaa kokonaan, niin se hyvitetään osallistujille kortteliliigan osallistumismaksun palautuksina.   
Lisää uutisia
Jyväskylän Kortteliliiga
«  Syyskuu   »
Kategoriat