Kortteliurheilukoulu 2021
K kortteliliigaJulkaistu: 18.05.2021 00.00

Kortteliurheilukoulu 2021

INFO kesä 2021

Harjoitukset alkavat viikolla 23 (7.6. alkava viikko) ja päättyvät vkolla 32. Taukoviikkoja ei ole. Ensimmäisellä harjoituskerralla kaikki saavat kortteliurheilukoulupaidan ja jalkapallon.

VARUSTEET: Varusteiksi kortteliurheilukouluharjoituksiin käyvät mainiosti verryttelyhousut/trikoot/shortsit ja t-paita sekä lenkkarit. Harjoituksiin kannattaa ottaa mukaan juomapullo vedellä täytettynä. Myös nappulakengät voi ottaa mukaan, jos sellaiset omistaa, mutta ne eivät ole välttämättömät. Nimikoikaa tavarat, erityisesti juomapullot! Huolehdittehan myös, että lapsi on käynyt vessassa ennen harjoituksen alkua.

HARJOITUSAJAT JA -PAIKAT: Tiistaisin Palokan urheilukentällä klo 17-18.30 Keskiviikkoisin Vaajakosken urheilukentällä klo 17-18.30 Torstaisin Keljonkankaan lähiliikuntapaikalla klo 17-18.30

HARJOITUKSISTA: Ryhmissä on pääsääntöisesti kaksi ohjaajaa. Vaajakosken ryhmässä on neljä ohjaajaa suuremman ryhmäkoon vuoksi. Toimimme paljon myös jakaantuneena kahteen pienryhmään. Ohjaajat ovat joko JKU:n tai jalkapalloseurojen urheilijoita tai valmentajia taikka kasvatustieteen, liikuntatieteen tai hoitoalan ammattilaisia ja opiskelijoita. Jokainen harjoitus sisältää sekä jalkapalloa että yleisurheilua. Ryhmä pystyy itse vaikuttamaan toimintaan eli ohjaajille voi toiveita esittää. Vanhempia kannustetaan käyttämään lasten harrastusaika omatoimiseen liikkumiseen kentän ulkopuolella.

JALKAPALLON KORTTELILIIGAN PELITAPAHTUMAT: Kortteliurheilukoululaisille kuuluu kesän aikana kolme kortteliliigan turnauspäivää Viitaniemen liikuntapuistossa. Pelitapahtumat ovat lauantaina 19.6., lauantaina 3.7. sekä lauantaina 14.8. Joukkuekohtaiset peliaikataulut julkaistaan lähempänä pelitapahtumia ja niistä tiedotetaan erikseen.

YLEISURHEILUN LUMME ENERGIA -TAITOJENMITTAILUT vko 32: Taitojenmittailuviikko päättää JKU:n kesän urheilukoulu- ja kortteliurheilukoulukauden. Taitojenmittailuviikosta lähetetään vielä erillinen tiedote heinäkuun aikana. Kyseisellä viikolla ei ole normaalia harjoitustoimintaa, vaan kaikki osallistuvat taitojenmittailuihin. Taitojenmittailut ovat matalan kynnyksen kilpailutapahtuma, jossa kaikki saavat suorituksesta mitalin. Voittajia ei erikseen palkita, mutta tulokset julkaistaan aakkosjärjestyksessä kotisivuilla Taitojenmittailuviikon päätyttyä. Alustavasti Taitojenmittailut järjestetään maanantaina 9.8.2021 Vaajakoskella, tiistaina 10.8.2021 Palokassa, keskiviikkona 11.8.2021 Muuramessa ja torstaina 12.8.2021 Harjulla. Lapset voivat osallistua tapahtumiin vaikka joka päivä. Ilmoittautumisohjeet tulee sähköpostiin lähempänä tapahtuman alkua. VÄISKIN VAATIMUKSET: Kesäkauden 2021 noudatamme Väiskin Vaatimuksia, jotka liitteenä. Lukekaa ohjeet huolellisesti jo ennen ensimmäistä harjoitusta. Noudatamme toiminnassa kulloinkin vallitsevia suosituksia ja Väiskin Vaatimuksia voidaan muuttaa kesken toimintakauden suositusten mukaisiksi.

Huomioittehan Väiskin vaatimukset – toimintaohjeet JKU:n ryhmäharjoitteluun alkaen 1.5.2021

1. Harjoituksiin tullaan vain täysin terveenä ja kädet hyvin pestyinä. Jokainen harjoitus aloitetaan ja
päätetään käsien desinfiointiin. Seura varmistaa, että kaikilla valmentajilla on tarjolla käsidesit
harrastajille. Välineitä desinfioidaan säännöllisesti.

2. Pienryhmäharjoittelua suositaan liikuntaleikkikouluissa ja urheilukouluissa. Joitain toimintoja voi
olla myös koko ryhmänä. Kilpaurheilukoululaiset, valmennusryhmäläiset ja harrasteryhmäläiset
jakavat ryhmiä tarpeen mukaan pienryhmiin. Turvavälejä pyritään huomioimaan mahdollisuuksien
mukaan.

3. Urheilukentät- ja alueet sekä Hipposhalli ja koulujen salit rajataan alueisiin, joissa harjoittelee vain
yksi ryhmä kerrallaan. Valmentajat vastaavat siitä, että jokaisella ryhmällä on oma ennakkoon
varattu harjoitusalue. Seura vastaa varauskalenterin päivittämisestä.

4. Harjoitusajat sovitaan ennakkoon ja ne ovat voimassa koko harjoituskauden. Tällä varmistetaan se,
ettei harjoituspaikoilla ole yhtä aikaa liikaa ihmisiä paikalla. Seura kannustaa vanhempia
poistumaan mahdollisuuksien mukaan harjoitusalueen ulkopuolelle liikkumaan lasten harjoitusten
ajaksi.

PIDETÄÄN YHDESSÄ HUOLTA SIITÄ, ETTÄ VÄISKIN VAATIMUKSET TOTEUTUU!

Väiski ja seurojen toimihenkilöt toivottavat oikein iloista treenikautta!