ESKARIFUTIS päiväkotiryhmille ja 1.-2. luokille to 27.4. ja pe 28.4.2023
K kortteliliigaJulkaistu: 15.11.2022 00.00

ESKARIFUTIS päiväkotiryhmille ja 1.-2. luokille to 27.4. ja pe 28.4.2023


Kevään 2023 eskarifutispäivät ovat 27. - 28.4. Laitamme viestiä päiväkoteihin ja Ilmoittautuminen avataan joulukuussa 2022!

Eskarifutis-tapahtumien tavoitteena on että kaikki pääsevät nauttimaan jalkapallojuhlasta, jossa kaikki ovat osa joukkuetta ja jokainen saa olla futistähti.

Päivän aikana kaikki joukkueet pelaavat kaksi ottelua toisia saman ikäisten joukkueita vastaan ja otteluiden välissä on mahdollista harjoitella jalkapallo- ja liikuntataitoja toimintapisteillä.
Joukkueiden käytössä varusteiden vaihtoa ja mahdollista eväiden syömistä varten on yös Viitaniemen liikuntapuiston uusitut pukuhuone-, kahvio- ja katsomotilat.
Tunnelma on taatusti katossa kun lasten joukkueet ottelevat keskenään reilun pelin hengessä.

Osallistuminen ei maksa mitään.

Tapahtumainfo:

Joukkueet muodostetaan päiväkoti- /esiopetusryhmän lapsista tai koululuokasta. Samasta päiväkodista/koulusta voi osallistua useampia joukkueita. Päiväkotijoukkueessa voi olla mukana myös nuorempia lapsia, jotka ovat esikouluikäisten kanssa samassa ryhmässä.

Joukkueesta kentällä on yhtä aikaa neljä pelaajaa ja maalivahti. Joukkueen suositeltu koko on noin 10 pelaajaa niin että kaikki pääsevät pelaamaan vähintään yhden jakson/peli

Jokainen joukkue pelaa tapahtumassa vähintään 2 ottelua.

Pelit pelataan neljässä viiden minuutin jaksossa niin että kentällä olevat ryhmät ovat mahdollisimman tasaväkisiä.
=> Kokoonpanot jaksoilla niin että 1. ja 3. jaksolla pelaavat enemmän pelanneet lapset, jotka ovat jo kenties olleet mukana jalkapallon tai muiden palloilulajien joukkuetoiminnassa. 2.ja 4. jakso pelataan pelaajila, jotka ovat pelanneet vähemmän tai kokeilevat lajia ensimmäistä kertaa.

Tapahtumassa ei ratkaista sijoituksia. Ottelutuloksia ei kirjata.

Pelipaidat ja kannatusrekvisiitta kuuluvat suuriin jalkapallotapahtumiin! Omat peliasut sallittuja ja toivottavia, mutta tapahtumassa on myös peliliivejä lainattavissa.

Jalkineiksi suositellaan lyhytnappulaisia jalkapallokenkiä tai lenkkitossuja. Muu varustus säänmukainen liikuntavarustus

Tapahtumissa tarjolla myös muuta mukavaa liikunnallista tekemistä aiheeseen liittyen.

Lisätiedot: ari.laiho@jjk.fi