ESKARIFUTIS päiväkotiryhmille ja 1.-2. luokille to 25.4. ja pe 26.4.2024
K kortteliliigaJulkaistu: 02.02.2024 10.01

ESKARIFUTIS päiväkotiryhmille ja 1.-2. luokille to 25.4. ja pe 26.4.2024


Kevään 2024 eskarifutispäivät ovat to 25. ja pe 26.4

Keväällä 2023 mukana oli yli 80 peliryhmää ja pelaamassa noin TUHAT LASTA!

Eskarifutis-tapahtuman tavoitteena on että kaikki pääsevät osallisiksi jalkapallojuhlasta, jossa kaikki ovat osa omaa joukkuettaan ja jokainen saa olla futistähti.

Päivän aikana kaikki joukkueet pelaavat kaksi ottelua toisia saman ikäisten joukkueita vastaan ja otteluiden välissä on mahdollista harjoitella jalkapallo- ja liikuntataitoja toimintapisteillä.
Joukkueilla on käytössä varusteiden vaihtoa ja mahdollista eväiden syömistä varten ulkotilojen lisäksi Viitaniemen liikuntapuiston uusitut pukuhuone-, kahvio- ja katsomotilat.
Tunnelma on taatusti katossa kun joukkueet ottelevat keskenään reilun pelin hengessä.

Osallistuminen ei maksa mitään.

Tapahtumainfo:

Joukkueet muodostetaan päiväkoti- /esiopetusryhmän lapsista tai koululuokasta. Samasta päiväkodista/koulusta voi osallistua useampia joukkueita. Päiväkotijoukkueessa voi olla mukana myös nuorempia lapsia, jotka ovat esikouluikäisten kanssa samassa ryhmässä.

Joukkueesta kentällä on yhtä aikaa neljä pelaajaa ja maalivahti. Joukkueen suositeltu koko on noin 10 pelaajaa, jotta kaikki pääsevät pelaamaan.

Jokainen joukkue pelaa tapahtumassa vähintään 2 ottelua.

Pelit pelataan neljässä viiden minuutin jaksossa niin että kentällä olevat ryhmät ovat mahdollisimman tasaväkisiä.
=> Joukkueiden toivotaan muodostavan kokoonpanot jaksoilla niin että 1. ja 3. jaksolla pelaavat enemmän pelanneet lapset, jotka ovat jo kenties olleet mukana jalkapallon tai muiden palloilulajien joukkuetoiminnassa. 2.ja 4. jakso pelataan pelaajilla, jotka ovat pelanneet vähemmän tai kokeilevat lajia ensimmäistä kertaa.

Tapahtumassa ei ratkaista sijoituksia. Ottelutuloksia ei kirjata.

Pelipaidat ja kannatusrekvisiitta kuuluvat suuriin jalkapallotapahtumiin! Omat peliasut sallittuja ja toivottavia, mutta tapahtumassa on myös peliliivejä lainattavissa.

Jalkineiksi suositellaan lyhytnappulaisia jalkapallokenkiä tai lenkkitossuja. Muuten hyvä varustus on säänmukainen liikuntavarustus.

Lisätiedot:

Ari Laiho
ari.laiho@jjk.fi

Jere Knaapila
jere.knaapila@jjk.fi