K kortteliliigaJulkaistu: 08.02.2022 00.00

OHJAAJAHAKU - Kesätyötä kortteliliigan ohjaajana

JJK juniorit, FC Vaajakoski ja JyPK tarjoavat merkityksellistä kesätyötä ja työkokemusta lasten ja nuorten liikunnanohjaustehtävissä. Aikaisempaa kokemusta lajista et välttämättä tarvitse!

Kortteliliiga alkaa viikolla 20 ja loppuu viikolla 37. Haemme sekä vastuuvalmentajia että apuvalmentajia 5.-11v lasten harjoitusryhmille, jotka harjoittelevat eri puolilla Jyväskylää kerran viikossa. Harjoitukset (45-60 min) ovat klo 16:30-19:30 välillä maanantaista torstaihin. Valmentajat ohjaavat 1-3 harjoitusta peräkkäin samana iltana.

Halutessasi voit toimia valmentajana 1-4 iltana viikossa. Kortteliliigaan kuuluu lisäksi viisi turnausta, jotka pidetään lauantaisin tai sunnuntaisin la 11.6., la 9.7., la 6.8., la 27.8. ja su 18.9. Viitaniemen liikuntapuistossa.

Palkkaus on vastuuvalmentajille 10-15€/tapahtuma ja apuvalmentajille 8-12€/tapahtuma riippuen lajikokemuksesta / koulutustasosta. Turnauksissa peleistä saat korvaukseksi 10€/peli. Yksi valmentaja valmentaa tavallisesti 4-8 pelissä/turnaus.

Toivomme sitoutumista ja innostuneisuutta. Välttämättömät poissaolot ovat aina tarvittaessa sovittavissa, mutta asetamme luonnollisesti etusijalle ne hakijat jotka pystyvät sitoutumaan koko kesäksi. Harjoitukset saat halutessasi valmiiksi suunniteltuna, joten voit keskittyä ryhmän hallintaan ja hauskanpitoon jalkapallon parissa. Tukenasi toimivat seurojen päätoimiset ammattilaiset.

Ohjaajille pidetään toukokuussa ennen aloitusta yhden illan ohjaajakoulutus ja vastuuohjaajille pidetään vielä tämän lisäksi toinenkin joukkueen toimintaan liittyvä perehdytysilta. Lähtökohtaisesti edellytämme, että ohjaajamme ovat osallistuneet koulutukseen.

Hae ohjaajaksi tästä linkistä: https://forms.gle/xURGBajedWEjScEB6

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jätä hakemus viimeistään 20.3.