K Kortteliliiga 2024: Pelitapahtumat
K kortteliliigaJulkaistu: 02.02.2024 09.30

K Kortteliliiga 2024: Pelitapahtumat

Pelitapahtumat K Kortteliliigassa!


K Kortteliliiga kesän aikana järjestetään 4 pelitapahtumaa: la 8.6, la 6.7, la 10.8 ja su 8.9. Viimeinen pelipäivä on 8.9, joka toimii myös kesän K Kortteliliigan päätöstapahtumana.

Ottelut tullaan siis järjestämään Viitaniemen tekonurmikentällä (osoite Kisakatu 18). Jokainen ryhmä pääsee pelaamaan kaksi ottelua kahta eri vastustajaa vastaan. Yksi peli kestää 2 x 15min ja ryhmän kaksi peliä voi olla peräkkäin tai sitten välissä on tauko. Pelaajat tulevat pelaamaan oman ryhmänsä (ikäluokan) kanssa. Ryhmä tulee pelaamaan saman ikäisiä vastaan. Vastustajat koostuvat K Kortteliliigan muiden alueiden ryhmistä sekä Kortteliurheilukoulun joukkueista. Peleissä pelataan 4v4/5v5/6v6 riippuen ryhmän iästä sekä osallistujien määrästä (nuoremmat 4v4 ja vanhemmat 6v6).

Otteluohjelmassa voi olla, että teidän lapsen ikäryhmä on jaettu A, B, C ja/tai D -joukkueeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että ryhmän vastuuvalmentaja on jakanut ryhmänsä useampaan joukkueeseen. Tulette saamaan tarkemman tiedon teidän lapsen peliryhmästä ryhmän vastuuvalmentajalta. Otteluohjelmassa syntymävuodet on lyhennetty kahteen viimeiseen lukuun eli esim. Keljonkangas 15-14 tarkoittaa Keljonkankaan 2015-2014 synt. ryhmää.

Käytännön ohjeita.

  • Tulkaa ajoissa paikalle ja menkää jo kentän läheisyyteen, jossa teillä on ensimmäinen peli
  • Jos tunnistatte ryhmänne valmentajan, menkää ilmoittamaan hänelle että olette saapuneet paikalle
  • Sään mukainen varustus!
  • Vettä mukaan!
  • Vaihtopenkeillä vain pelaajat ja valmentajat

Tapahtuma-alueelta löytyy myös infoteltta (kartassa), jossa voitte käydä kysymässä apua teitä askarruttaviin asioihin. Infoteltalta on mahdollista myös päivän mittaan noutaa varusteita, mikäli niitä on vielä noutamatta. Teltalta löytyy myös EA-piste. Kioski palvelee myös.

Otteluohjelmat sekä infokartta löytyvät Kortteliliiga -nettisivujen materiaalipankista osoitteessa: https://www.kortteliliiga.fi/materiaalipankki