K kortteliliiga 2023 - INFO
K kortteliliigaJulkaistu: 16.12.2022 00.00

K kortteliliiga 2023 - INFO

K-Kortteliliigassa pelataan taas keväällä 2023!

K kortteliliiga tarjoaa 5-11v. lapsille jalkapallon harrastusmahdollisuuden lähikentillä eri puolilla kaupunkia ja mukaan toimintaan voivat tulla aivan kaikki halukkaat riippumatta siitä onko aiempaa jalkapallokokemusta. Kerran viikossa arki-iltaisin järjestettävissä harjoituksissa harjoitellaan jalkapallo- ja liikuntataitoja pelien, leikkien ja kisailujen avulla.

K kortteliliigan järjestävät JJK-juniorit, Jyväskylän Pallokerho ja FC Vaajakoski. K kortteliliigaan voivat osallistua kesällä 2023 2011- 2018 syntyneet lapset

Ilmoittautuminen:

Osallistumismaksu: Kortteliliigan osallistumismaksu on 149€. Mikäli samasta perheestä osallistuu useampi lapsi K kortteliliigaan maksu on 139€/lapsi. HUOM! 1.5. alkaen osallistumismaksu on kaikilta 169€
Osallistumismaksu sisältää:

  • Ohjatut harjoitukset ja pelit.
  • Pelipaita ja -shortsit
  • Jalkapallo
  • Vakuutus ja lisenssi

Harjoitukset: Aloitamme kerran viikossa pidettävät harjoitukset viikolla 20 (ma 15.5 alkavalla viikolla). Tarjolla olevat harjoituspäivät ja kentät näkyvät ilmoittautumislomakkeessa. Lopulliset ajat ja ryhmät määräytyvät ilmoittautuneiden mukaan. Haluamme löytää kaikille sopivan ryhmän, joten esitä toiveesi ilmoittautumislomakkeessa ja ole yhteydessä jos koette että on tarvetta vaihtaa ryhmää vielä aloituksen jälkeen. Viikot 28-29 heinäkuussa pidetään taukoa ja viimeiset tapahtumat ovat viikolla 35. K kortteliliigan mitalit jaetaan viimeisessä pelitapahtumassa sunnuntaina 3.9.

Varusteet: Varusteiksi kortteliliigan peleissä ja harjoituksissa käyvät säähän sopivat vaatteet, joissa on helppo liikkua sekä nappula- tai muut urheiluun sopivat jalkineet. Suosittelemme turvallisuus - ja mukavuussyistä nappulakenkiä ja säärisuojien käyttöä, mutta ne eivät ole pakolliset.

Pelitapahtumat: Pelitapahtumat järjestetään yhdessä JJK-juniorien, Jyväskylän Pallokerhon ja FC Vaajakosken kortteliliigojen kanssa Viitaniemen liikuntapuistossa. Pelipäivät ovat la 27.5., la 17.6., la 8.7., la 12.8. ja su 3.9. Pelipäivinä pelataan aina kaksi peliä ja otteluohjelmat julkaistaan www.kortteliliiga.fi nettisivuilla viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Laitamme ennen ensimmäistä pelitapahtumaa tarkemman ohjeistuksen pelitapahtumiin liittyen.

Vakuutus/Pelipassi: Vakuutus astuu voimaan seuraavana arkipäivänä kun toimintamaksu on maksettu. Pelitapahtumaan osallistumisen edellytys on, että osallistumismaksu on maksettu. Mikäli toimintamaksua ei ole maksettu niin huomioittehan, että lapsella ei ole silloin myöskään voimassa olevaa vakuutusta.

Terveysturvallisuus: Noudatamme kortteliliigan tapahtumissa viranomaisten antamia ohjeistuksia.

Lue lisää: harjoitukset ja pelit kortteliliigassa