K kortteliliiga 2024 - INFO
K kortteliliigaJulkaistu: 02.02.2024 11.00

K kortteliliiga 2024 - INFO

K-Kortteliliigassa pelataan taas keväällä 2024!

K kortteliliiga tarjoaa 5-10v. lapsille jalkapallon harrastusmahdollisuuden lähikentillä eri puolilla kaupunkia ja mukaan toimintaan voivat tulla aivan kaikki halukkaat riippumatta siitä onko aiempaa jalkapallokokemusta. Kerran viikossa arki-iltaisin järjestettävissä harjoituksissa harjoitellaan jalkapallo- ja liikuntataitoja pelien, leikkien ja kisailujen avulla.

K kortteliliigan järjestävät JyPK-JJK-juniorit ja FC Vaajakoski. K kortteliliigaan voivat osallistua kesällä 2024 2014-2019 syntyneet laps


Harjoitukset: Harjoitukset alkavat viikolla 21 (ma 20.5. alkavalla viikolla). Viikot 28-29 heinäkuussa pidetään taukoa ja viimeiset tapahtumat ovat viikolla 36. K kortteliliigan mitalit jaetaan viimeisessä pelitapahtumassa sunnuntaina 8.9.

Lopulliset ajat ja ryhmät määräytyvät ilmoittautuneiden mukaan. Haluamme löytää kaikille sopivan ryhmän, joten esitä toiveesi ilmoittautumislomakkeessa ja ole yhteydessä jos koette että on tarvetta vaihtaa ryhmää vielä aloituksen jälkeen.

Lue lisää: harjoituspaikat


Pelitapahtumat: Pelitapahtumat järjestetään yhdessä JyPK-JJK-junioreiden ja FC Vaajakosken kortteliliigojen kanssa Viitaniemen liikuntapuistossa. Pelipäivät ovat la 8.6., la 6.7., la 10.8. ja su 8.9. Pelipäivinä pelataan aina kaksi peliä ja otteluohjelmat julkaistaan www.kortteliliiga.fi nettisivuilla viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Laitamme ennen ensimmäistä pelitapahtumaa tarkemman ohjeistuksen pelitapahtumiin liittyen.


Varusteet:
Varustepaketin voi hakea JyPK-JJK toimistolta Viitaniemen liikuntakeskukselta seuraavina päivinä:

  • 16.-17.5 klo 16-19
  • 18.5 klo 10-14
  • 20.5 klo 16-19

Varusteiksi kortteliliigan peleissä ja harjoituksissa käyvät säähän sopivat vaatteet, joissa on helppo liikkua sekä nappula- tai muut urheiluun sopivat jalkineet. Suosittelemme turvallisuus - ja mukavuussyistä nappulakenkiä ja säärisuojien käyttöä, mutta ne eivät ole pakolliset.


Osallistumismaksu: Kortteliliigan osallistumismaksu on kaikilta 169€
Osallistumismaksu sisältää:

  • Ohjatut harjoitukset ja pelit.
  • Pelipaita ja -shortsit
  • Jalkapallo
  • Vakuutus ja lisenssi


Vakuutus/Pelipassi: 5.5. mennessä ilmoittautuneille ja toimintamaksun maksaneille hankitaan pelipassi ja vakuutus niin, että ne ovat voimassa toimintakauden alkaessa. Pelitapahtumaan osallistumisen edellytys on, että toimintamaksu on maksettu. Mikäli toimintamaksua ei ole maksettu niin huomioittehan, että lapsella ei ole silloin myöskään voimassa olevaa vakuutusta K Kortteliliigan puolesta.


Ilmoittautuminen: