K kortteliliigaan ilmoittautuminen jatkuu! Lue lisää tästä ja ilmoittaudu mukaan.
K kortteliliigaJulkaistu: 30.01.2022 00.00

K kortteliliigaan ilmoittautuminen jatkuu! Lue lisää tästä ja ilmoittaudu mukaan.

Uudistunut K kortteliliiga toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan! Haluamme yhdessä kumppaniemme kanssa tehdä entistäkin parempaa kortteliliigaa... Jotta kesällä olisi kivempaa.

K kortteliliiga tarjoaa 5-11v. lapsille jalkapallon harrastusmahdollisuuden lähikentillä eri puolilla kaupunkia ja mukaan toimintaan voivat tulla aivan kaikki halukkaat riippumatta siitä onko aiempaa jalkapallokokemusta. Kerran viikossa arki-iltaisin järjestettävissä harjoituksissa harjoitellaan jalkapallo- ja liikuntataitoja pelien, leikkien ja kisailujen avulla.

K kortteliliigan järjestävät JJK-juniorit, Jyväskylän Pallokerho ja FC Vaajakoski. K kortteliliigaan voivat osallistua kesällä 2022 2010- 2017 syntyneet lapset

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on auki. Ilmoittaudu mukaan: pojat & tytöt Vaajakoski, pojat muu Jyväskylä, tytöt muu Jyväskylä

Osallistumismaksu: Kortteliliigan osallistumismaksu on 149€. Mikäli samasta perheestä osallistuu useampi lapsi K kortteliliigaan maksu on 139€/lapsi. 1.5. jälkeen osallistumismaksu on kaikilta 160€
Osallistumismaksu sisältää:

  • Ohjatut harjoitukset ja pelit.
  • Pelipaita ja -shortsit
  • Jalkapallo
  • Vakuutus

Harjoitukset: Aloitamme harjoitukset viikolla 20 (ma 16.5. alkava viikko). Tarjolla olevat harjoituspäivät ja kentät näkyvät ilmoittautumislomakkeessa. Lopulliset ajat ja ryhmät määräytyvät ilmoittautuneiden mukaan. Kaikille haluamme löytää sopivan ryhmän. Viikot 28-30 heinäkuussa pidetään taukoa ja viimeiset tapahtumat ovat viikolla 37. K kortteliliigan mitalit jaetaan viimeisessä pelitapahtumassa sunnuntaina 18.9.

Varusteet: Varusteiksi kortteliliigan peleissä ja harjoituksissa käyvät säähän sopivat vaatteet, joissa on helppo liikkua sekä nappula- tai muut urheiluun sopivat jalkineet. Suosittelemme turvallisuus - ja mukavuussyistä nappulakenkiä ja säärisuojien käyttöä, mutta ne eivät ole pakolliset.

Pelitapahtumat: Pelitapahtumat järjestetään yhdessä JJK-juniorien, Jyväskylän Pallokerhon ja FC Vaajakosken kortteliliigojen kanssa Viitaniemen liikuntapuistossa. Pelipäivät ovat alustavasti la 11.6., la 9.7., la 6.8., la 27.8. ja su 18.9. Pelipäivinä pelataan aina kaksi peliä ja otteluohjelmat julkaistaan www.kortteliliiga.fi nettisivuilla viikkoa ennen tapahtumaa. Laitamme ennen ensimmäistä pelitapahtumaa tarkemman ohjeistuksen pelitapahtumiin liittyen.

Vakuutus/Pelipassi: Vakuutus astuu voimaan seuraavana arkipäivänä kun toimintamaksu on maksettu. Pelitapahtumaan osallistumisen edellytys on, että osallistumismaksu on maksettu. Mikäli toimintamaksua ei ole maksettu niin huomioittehan, että lapsella ei ole silloin myöskään voimassa olevaa vakuutusta.

Terveysturvallisuus: Noudatamme kortteliliigan tapahtumissa viranomaisten antamia ohjeistuksia.

Lue lisää: harjoitukset ja pelit kortteliliigassa