Kesä 2022 INFO
2.6.2020 10:35 Uutiset / Pääsivusto

Keskimaan kortteliliiga tarjoaa kaikille mukavia, toimivia ja turvallisia hetkiä jalkapallon parissa. Lue kesän 2022 info tästä!

Kortteliliiga 2022 info:

Harjoitukset: Aloitamme harjoitukset viikolla 20. Viiikot 27-28 pidetään taukoa ja viimeiset tapahtumat ovat viikolla 37. Kortteliliigan mitalit jaetaan viimeisessä pelitapahtumassa lauantaina viikon 37 päätteeksi

Varusteet: Varusteiksi kortteliliigan peleissä ja harjoituksissa käyvät säähän sopivat vaatteet, joissa on helppo liikkua sekä nappula- tai lenkkikengät. Säärisuojat eivät ole pakolliset, mutta suosittelemme niiden käyttöä.

Vakuutus/Pelipassi: Vakuutus astuu voimaan maksettuasi toimintamaksun. Pelitapahtumaan osallistumisen edellytys on, että toimintamaksu on maksettu. Mikäli toimintamaksua ei ole maksettu niin huomioittehan, että lapsella ei ole silloin myöskään voimassa olevaa vakuutusta.

Pelitapahtumat: Pelitapahtumat järjestetään yhdessä JJK-juniorien, Jyväskylän Pallokerhon ja FC Vaajakosken kortteliliigojen kanssa Viitaniemen liikuntapuistossa. Pelipäivät ovat alustavasti la 11.6., la 9.7., la 6.8., la 27.8. ja su 18.9. Pelipäivinä pelataan aina kaksi peliä ja otteluohjelmat julkaistaan www.kortteliliiga.fi nettisivuilla viikkoa ennen tapahtumaa. Laitamme ennen ensimmäistä pelitapahtumaa tarkemman ohjeistuksen pelitapahtumiin liittyen.

Terveysturvallisuus: Noudatamme kortteliliigan tapahtumissa viranomaisten antamia ohjeistuksia.


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Kortteliliiga
«  Tammikuu   »
Kategoriat