Mukaan seurojen toimintaan talvikaudella. K kortteliliigaa palaa taas keväällä 2023
K kortteliliigaJulkaistu: 30.01.2022 00.00

Mukaan seurojen toimintaan talvikaudella. K kortteliliigaa palaa taas keväällä 2023

JJK Juniorit:
Mukaan JJK juniorien toimintaan (Uudet harrastajat).
JJK junioreissa harrastajille on tarjolla kaksi polkua:1) Ikäkausijoukkueet: JJK:n juniorien ikäkausijoukkuetoiminnan tavoitteena on mahdollistaa oman huipun tavoittelu. Toiminta rakentuu ajatukselle neljästä ikävaiheesta, joilla on omat erityispiirteensä. Joukkueisiin otetaan uusia pelaajia ensisijaisesti kauden vaihtuessa syksyllä, mutta tiedusteluja saa tehdä myös muina vuodenaikoina.
2) Harrastepolku: JJK juniorien harrastepolulla pääsee mukaan jalkapalloharrastukseen, jossa pääosassa on pelaamisen ja liikunnan ilo. Ryhmissä treenataan ja pelataan 1-2 krt viikossa, mutta ei osallistuta viralliseen kilpailutoimintaan. Mukaan ryhmiin voi liittyä ympäri vuoden.
Lue lisää
Molemmilla poluilla toiminta ja sisällöt ovat seuran johtamia ja suunnittelemia ja valmentajat on koulutettu ja perehdytetty tehtäväänsä.


FC Vaajakoski:

Tervetuloa mukaan jalkapalloharrastuksen pariin iloiseen porukkaan!

Seuramme 2016-syntyneiden ikäluokka harjoittelee säännöllisesti talvikauden läpi. Joukkue osallistuu lisäksi JJK:n järjestämään talviliigaan. Kesällä harjoittelemme Jyskän ja Vaajakosken kentillä. Mukaan mahtuu tytöt ja pojat sekä myös rohkeimmat 2017-syntyneet!

Tulevan vuoden harjoitusvuorot varmistuvat kohta ja siihen asti korttelivuorot ovat käytössä.

Joukkueen päivittäisestä valmennuksesta vastaa koulutetut valmentajat sekä valmennuspäällikkö.

Ota mukaasi iso kasa innostusta ja tule mukaan kokeilemaan!

Lisätiedot: fcvaajakoski.com


K-Kortteliliiga jatkuu keväällä 2023!

udistunut K kortteliliiga toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan! Haluamme yhdessä kumppaniemme kanssa tehdä entistäkin parempaa kortteliliigaa... Jotta kesällä olisi kivempaa.

K kortteliliiga tarjoaa 5-11v. lapsille jalkapallon harrastusmahdollisuuden lähikentillä eri puolilla kaupunkia ja mukaan toimintaan voivat tulla aivan kaikki halukkaat riippumatta siitä onko aiempaa jalkapallokokemusta. Kerran viikossa arki-iltaisin järjestettävissä harjoituksissa harjoitellaan jalkapallo- ja liikuntataitoja pelien, leikkien ja kisailujen avulla.

K kortteliliigan järjestävät JJK-juniorit, Jyväskylän Pallokerho ja FC Vaajakoski. K kortteliliigaan voivat osallistua kesällä 2022 2010- 2017 syntyneet lapset

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on auki. Ilmoittaudu mukaan: pojat & tytöt Vaajakoski, pojat muu Jyväskylä, tytöt muu Jyväskylä

Osallistumismaksu: Kortteliliigan osallistumismaksu on 149€. Mikäli samasta perheestä osallistuu useampi lapsi K kortteliliigaan maksu on 139€/lapsi. 1.5. jälkeen osallistumismaksu on kaikilta 160€
Osallistumismaksu sisältää:

  • Ohjatut harjoitukset ja pelit.
  • Pelipaita ja -shortsit
  • Jalkapallo
  • Vakuutus

Harjoitukset: Aloitamme harjoitukset viikolla 20 (ma 16.5. alkava viikko). Tarjolla olevat harjoituspäivät ja kentät näkyvät ilmoittautumislomakkeessa. Lopulliset ajat ja ryhmät määräytyvät ilmoittautuneiden mukaan. Kaikille haluamme löytää sopivan ryhmän. Viikot 28-30 heinäkuussa pidetään taukoa ja viimeiset tapahtumat ovat viikolla 37. K kortteliliigan mitalit jaetaan viimeisessä pelitapahtumassa sunnuntaina 18.9.

Varusteet: Varusteiksi kortteliliigan peleissä ja harjoituksissa käyvät säähän sopivat vaatteet, joissa on helppo liikkua sekä nappula- tai muut urheiluun sopivat jalkineet. Suosittelemme turvallisuus - ja mukavuussyistä nappulakenkiä ja säärisuojien käyttöä, mutta ne eivät ole pakolliset.

Pelitapahtumat: Pelitapahtumat järjestetään yhdessä JJK-juniorien, Jyväskylän Pallokerhon ja FC Vaajakosken kortteliliigojen kanssa Viitaniemen liikuntapuistossa. Pelipäivät ovat alustavasti la 11.6., la 9.7., la 6.8., la 27.8. ja su 18.9. Pelipäivinä pelataan aina kaksi peliä ja otteluohjelmat julkaistaan www.kortteliliiga.fi nettisivuilla viikkoa ennen tapahtumaa. Laitamme ennen ensimmäistä pelitapahtumaa tarkemman ohjeistuksen pelitapahtumiin liittyen.

Vakuutus/Pelipassi: Vakuutus astuu voimaan seuraavana arkipäivänä kun toimintamaksu on maksettu. Pelitapahtumaan osallistumisen edellytys on, että osallistumismaksu on maksettu. Mikäli toimintamaksua ei ole maksettu niin huomioittehan, että lapsella ei ole silloin myöskään voimassa olevaa vakuutusta.

Terveysturvallisuus: Noudatamme kortteliliigan tapahtumissa viranomaisten antamia ohjeistuksia.

Lue lisää: harjoitukset ja pelit kortteliliigassa