Ohjeet turvalliseen ja sujuvaan korttelilkesään
2.6.2020 10:35 Uutiset / Pääsivusto

Keskimaan kortteliliiga toivoo kaikille mukavia, toimivia ja turvallisia hetkiä jalkapallon parissa. Lue vanhempien info tästä!

Keskimaan kortteliliiga on käynnissä. Kiinnitämme toiminnassa tänä kesänä normaalin lasten laadukkaan liikkumisen lisäksi erityistä huomiota turvallisuuteen.
Toivomme että kaikki mukana olevat muistavat että turvallisen harjoittelun takaaminen alkaa jokaisen omasta käyttäytymisestä.
Lisäksi tarvitaan myös yhteisiä sääntöä ja ja sopimuksia... Ohjeistusta turvalliseen ja toimivaan harjoitteluun tästä:

Tartuntatautitilanteeseen liittyvät ohjeet pelaajalle ja vanhemmalle :
- Harjoituksiin ei saa osallistua, jos henkilöllä on hengitystieinfektion oireita.
- Harjoituksiin matkustamisen aikana minimoidaan mahdollisuuksien mukaan lähikontaktit muihin.
- Ennen harjoituksen alkua kokonnutaan valmentajan ohjeistamassa paikassa ilman lähikontakteja joukkuetovereihin.
- Harjoituksissa ja otteluissa ei käytetä pukuhuoneita tai muita sisätiloja WC:tä lukuunottamatta.
- Kaikkien osallistujien tulee pestä kädet ennen ja jälkeen tapahtuman kotona.
- Merkkikartioita ja muita valmennuksen apuvälineitä käsittelevät vain valmentajat ja mielellään vain yksi henkilö.
- Pelaajalla on oma juomapullo on mukana, siitä ei saa juoda eikä sitä käsitellä kukaan muu henkilö. Yhteisiä juomapulloja ei käytetä!
- Pelin harjoitusten alussa / lopussa ei kätellä ja halaamisia yms. lähikontakteja vältetään harjoituksen ja pelin aikana.
- Ottelutapahtumissa pyritään siihen että kentän ulkopuolella säilytetään turvalliset etäisyydet vaihtopenkillä ja katsomossa.
- Jos joudut yskimään tai aivastamaan, yski / aivasta hihaasi tai paitasi sisään. Sylkemistä kentällä tulee välttää.

Harjoitusajat: Harjoitukset alkavat ensi viikolla (vko 23). Viikot 28-29 pidetään taukoa. Viimeiset tapahtumat ovat viikolla 37 ja Kortteliliigan mitalit jaetaan viimeisessä pelitapahtumassa sunnuntaina 6.9.

Varusteet: Varusteiksi kortteliliigan peleissä ja harjoituksissa käyvät säähän sopivat vaatteet, joissa on helppo liikkua sekä nappula- tai lenkkikengät. Säärisuojat eivät ole pakolliset, mutta suosittelemme niiden käyttöä.

varustepaketti (pelipaita, juomapullo, pallo) tuodaan ensimmäisiin harjoituksiin. Jos lapsesi ei tule ensimmäisiin harjoituksiin, varusteita voi hakea JJK-junioreiden toimistolta (Ihantolantie 1) ma 8.6. klo7:00-10:00 sekä to 11.6. klo7:00-12:00. Varusteita saa myös ensimmäisessä pelitapahtumassa lauantaina 13.6. infopisteeltä.

Vakuutus/Pelipassi: Vakuutus astuu voimaan maksettuasi toimintamaksun. Pelitapahtumaan osallistumisen edellytys on, että toimintamaksu on maksettu. Mikäli toimintamaksua ei ole maksettu niin huomioittehan, että lapsella ei ole silloin myöskään voimassa olevaa vakuutusta.

Pelitapahtumat: Pelitapahtumat järjestetään yhdessä JyPK:n, JJK-juniorien ja FC Vaajakosken kortteliliigojen kanssa Viitaniemen liikuntapuistossa. Pelipäivät ovat la 13.6., la 27.6., la 8.8., la 22.8. ja su 6.9. Pelipäivinä pelataan aina kaksi peliä ja otteluohjelmat julkaistaan www.kortteliliiga.fi nettisivuilla viikkoa ennen tapahtumaa. Laitamme ennen ensimmäistä pelitapahtumaa tarkemman ohjeistuksen pelitapahtumien turvalliseen toteutukseen liittyen.

Otteluohjelma: Otteluohjelmassa on paljon joukkueita ja joukkueiden nimet aiheuttavat ymmärrettävästi aina välillä hämmennystä. Kaikki Jyväskylän Pallokerhon (JyPK) joukkueet ovat PK-loppuisia eli Pallokerhoja. Esimerkiksi, jos tyttäresi on Keljonkankaan joukkueessa, hänen joukkueen nimi on KePK eli Keljonkankaan Pallokerho. JJK-junioreiden ja FC Vaajakosken kortteliliigajoukkueet ovat muodossa harjoituspaikka ja ikäryhmä. Esimerkiksi Keljonkangas 10-09.


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Kortteliliiga
«  Joulukuu   »
Kategoriat