Kesä 2021 INFO
2.6.2020 10:35 Uutiset / Pääsivusto

Keskimaan kortteliliiga toivoo kaikille mukavia, toimivia ja turvallisia hetkiä jalkapallon parissa. Lue vanhempien info tästä!

Kortteliliiga 2021 info:

Harjoitukset: Viikot 27-28 pidetään taukoa. Viimeiset tapahtumat ovat viikolla 35 ja Kortteliliigan mitalit jaetaan viimeisessä pelitapahtumassa lauantaina 4.9.

Varusteet: Varusteiksi kortteliliigan peleissä ja harjoituksissa käyvät säähän sopivat vaatteet, joissa on helppo liikkua sekä nappula- tai lenkkikengät. Säärisuojat eivät ole pakolliset, mutta suosittelemme niiden käyttöä.

Vakuutus/Pelipassi: Vakuutus astuu voimaan maksettuasi toimintamaksun. Pelitapahtumaan osallistumisen edellytys on, että toimintamaksu on maksettu. Mikäli toimintamaksua ei ole maksettu niin huomioittehan, että lapsella ei ole silloin myöskään voimassa olevaa vakuutusta.

Pelitapahtumat: Pelitapahtumat järjestetään yhdessä JJK-juniorien, Jyväskylän Pallokerhon ja FC Vaajakosken kortteliliigojen kanssa Viitaniemen liikuntapuistossa. Pelipäivät ovat la 19.6., la 3.7., la 14.8. ja la 4.9. Pelipäivinä pelataan aina kaksi peliä ja otteluohjelmat julkaistaan www.kortteliliiga.fi nettisivuilla viikkoa ennen tapahtumaa. Laitamme ennen ensimmäistä pelitapahtumaa tarkemman ohjeistuksen pelitapahtumiin liittyen. Noudatamme harjoituksissa ja pelitapahtumissa viranomaisten ja Palloliiton ohjeistuksia.

Terveysturvallisuus: Kaikkien osallistujien on tärkeää osallistua harjoituksiin ja tapahtumiin vain terveenä sekä hyvästä käsihygieniasta huolehtien. Turhia lähikontakteja tulisi välttää (tervehtiminen, tsemppiläpsyt). Harjoituksissa tulisi välttää mahdollisuuksien mukaan myös toisten ryhmien kohtaamista eikä ryhmiä saa sekoittaa. Jos lapsi jännittää tapahtumiin jäämistä, tulee siitä kertoa kentän valmentajalle. Vanhemmat eivät saa jäädä kenttäalueille, mutta odottamaan saa jäädä lähialueille.


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Kortteliliiga
«  Joulukuu   »
Kategoriat